Egy lábon állni nem lehet!

Ez a filozófia vezérelt minket 2005- ben amikor megalapítottuk vállalkozásunkat. Arra törekedtünk a tevékenységi köreink meghatározásánál, hogy megrendelőink számos feladatnál igénybe tudják venni szolgáltatásainkat.

Átlagban húsz főt foglalkoztatunk és folyamatos, szinte baráti kapcsolatban állunk alvállalkozókkal. Ennek eredményeképpen, nincs megoldatlan feladat számunkra.Elsősorban társasházaknak végzünk felújítási munkálatokat, de emellett kártevőirtási, parkfenntartási, és karbantartási feladatokat látunk el Budapesten és Pest megyében.Dolgozóink között megtalálható kőműves, festő, ács- bádogos, lakatos, kertész, egészségügyi gázmester végzettségű kolléga is, akik formaruhában végzik munkájukat.Talán hozzáértésünket, megbízhatóságunkat, vagy korrekt árainkat tükrözi, hogy soha nem kellett cégünket hirdetni, minden munkánkhoz ajánlás, illetve az elégedett megrendelőkön keresztül jutottunk el.

Megközelítőleg 130db társasház veszi igénybe szolgálatainkat nap- mint nap különböző karbantartási és felújítási területeken.